Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

segodnya.ua

П'ятниця, 20 липня 2012, 14:14

Сума заборгованої зарплати у Львові перевищує 40 млн. грн.

Працівники прокуратури у ході перевірок виявили, що заборгованість по заробітній платі на підприємствах Львова перевищує 40 млн. грн., з яких майже 20 млн. грн. – це борги економічно неактивних підприємств та банкрутів. Про це повідомила прес-служба  прокуратури Львова.

 

Після перевірок прокуратури львівські підприємства виплатили понад 14 млн. грн. заборгованостей із зарплати.

Перелік найбільших боржників у Львові залишається незмінним, а саме: Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут – сума боргу становить  майже 16 млн. грн.; ТзОВ «Львівський завод «ГМПТ» - 1,5млн.грн., ВАТ «Селянський комерційний банк «Дністер» - понад 730 тис.грн; ДП «Полярон» – 1,9 млн.грн. та інші.

Загалом, прокуратура внесла 104 подання щодо порушень законодавства про оплату праці, за якими до відповідальності притягнули 48 посадових осіб, серед яких 2 чиновники з органів виконавчої влади та міського самоврядування. Крім цього, працівники прокуратури порушили 5 кримінальних справ за фактами умисної невиплати заробітної плати керівниками львівських підприємств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.