Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

лісове господарство

П'ятниця, 1 квітня 2016, 18:22

На збереження лісів Львівщини витратять 30 мільйонів

лісове господарство

У 2016 році держлісгоспи витратять понад 30 млн грн на збереження природно-заповідного фонду та відновлення лісів області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, цьогоріч на ведення лісогосподарської діяльності державні лісгоспи області планують витратити понад 30 млн грн.

З них, частину коштів скерують на збереження природно-заповідного фонду – 16,5 млн грн та відновлення лісів на землях, наданих у постійне користування, – 14,9 млн грн.

"Цього року фінансування з державного бюджету на ведення лісового та мисливського господарства, охорону і захист лісів не передбачене. Тому усі роботи наші підприємства виконуватимуть за рахунок власних коштів. Незважаючи на це, лісгоспи забезпечать виконання запланованих заходів у повному обсязі", – підкреслив Анатолій Дейнека.

За його словами, цього року з держбюджету передбачено лише 9,5 млн грн на збереження природно-заповідного фонду та функціонування Національного природного парку "Сколівські Бескиди".

Зазначимо, до діяльності державних лісогосподарських підприємств Львівщини належить ведення лісового та мисливського господарства, збереження лісів, охорона їх від пожеж, захист від шкідників і хвороб, тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.