Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 20 липня 2012, 14:31

Львів'янка примусово скористалася "послугами" евакуатора і залишилася враженою хамовитим ставленням міських чиновників

Львів'яни обурюються роботою евакуаторів, а також хамством працівників міських служб і радять Садовому збудувати парковки у центрі замість того, щоб знущатися над людьми з допомогою евакуаторів.

У соціальній мережі Facebook відома львів'янка поскаржилася на роботу евакуатора, який з невідомих причин забрав її автомобіль.

Автомобіль, якщо і був неправильно припаркований, то аж ніяк не заважав руху іншого транспорту, - стверджує вона у дописі.

«Неправильно припарковано, шановні, виписуйте штраф, фотографуйте, а не нагло забирайте машину», - висловлює вона своє переконання.
Але найбільше обурення у неї викликало те, як себе поводять працівники служб, які є на Городоцькій, 185.

«Днями забрали і мою машину біля Галицького ринку. Стратила 4 години, заки забрала і змогла працювати у звичному режимі. Витратила купу нервів, адже коли на Городоцькій, 185 хочеш забрати авто, то почуваєш себе найбільшим злочинцем. З тобою довго ніхто не розмовляє, спілкування відбувається через високі грати. Хочуть - підійдуть, не хочуть - вдають, що дуже заклопотані. Там є охоронець, якого функція виписати квитанцію і видати протокол. Отримати пояснення нема від кого. Переконана, що то все незаконно, авто зовсім не перешкоджало руху», - розповідає вона.

Більше того, виявляється, якщо ти є «крутий чиновник», то тобі машину віддадуть без оплати квитанції.

«До речі, під час цих моїх перепетій, крутим хлопцям, які буро повідомили, що вони з відділу по боротьбі з організованою злочинністю, одразу віддали авто, десь відразу появився начальник ще й перепросив їх»

«У центральній частині просто нема де припаркуватись, і це наших чиновників не гре.... А так, збагатитись на дурничку, розумів вистарчає», - підсумовує свій печальний досвід львів'янка.

Нагадаємо, виконком Львівської міськради у червні відновив роботу евакуаторів у Львові. Раніше їх робота була заборонена, адже суперечить законодавству України. "Послуги" евакуатора коштують 250-300 грн. У Львові працює два евакуатори. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.