Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бібліотеки

osbm.lviv.ua

Понеділок, 4 квітня 2016, 14:23

На бібліотеки та народні доми Львівщини виділили два мільйони

бібліотеки

Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА оголосив три конкурси для народних домів та бібліотек.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, кращі осередки культури, які переможуть у відборі, забезпечать сучасними технічними засобами, колективи художньої самодіяльності отримають кошти на сценічні костюми, а кращим бібліотекам області закуплять комп’ютери. 

Загальна сума фінансування конкурсу на кращі народні доми області – 1 млн 900 тис грн.

Колективи художньої самодіяльності, не залежно від наявності звання "зразковий", "народний", що діють при народних домах зможуть отримати фінансову підтримку на пошиття сценічних костюмів.

Загальна сума коштів – 600 тис грн, а граничний обсяг фінансування однієї конкурсної пропозиції не перевищуватиме 60 тис грн.

Для кращих публічних бібліотек області відбудеться конкурс для закупівлі комп’ютерів чи іншого технічного обладнання.

Загальна сума фінансування – 300 тис грн.

Заявки на участь у конкурсах можна подавати до 29 квітня цього року з помітками "На конкурс кращий народний дім";

"На конкурс серед колективів художньої самодіяльності для надання їм фінансової підтримки на пошиття сценічних костюмів"; "На конкурс на кращі бібліотеки області та закупівлі для них комп’ютерів чи іншого технічного обладнання".

Нагадаємо, конкурси відбуваються на виконання програми підтримки народних домів та програми поповнення бібліотечних фондів та бібліотечних проектів на 2016 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.