Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

volynnews.com

Вівторок, 5 квітня 2016, 11:28

Посадовець Львівщини незаконно передав три земельні ділянки приватним особам

земельна ділянка

Екс-начальник одного з районних відділів Держземагенства області завдав державі збитків на суму 375 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, чиновник склав та видав акти встановлення та узгодження меж земельних ділянок та акти приймання-передачі межових знаків на три земельних ділянки загальною площею 0,75 га, у він вніс неправдиві дані. 

У актах було зазначено, що ділянки знаходяться у межах населеного пункту, у той час як вони знаходяться поза цими межами. Відтак, ці ділянки були вилучені з держвласності та передані у власність фізичних осіб під забудову.

Внаслідок дій чиновника із держвласності було вилучено три земельних ділянки, а державі було завдано збитків на 375 тис грн.

Наразі правоохоронці повідомили екс-начальнику районного управління Держземагенства у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 ( службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом.

Невдовзі матеріали кримінального провадження будуть скеровані на розгляд суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.