Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

П'ятниця, 20 липня 2012, 17:21

Батьківщина відхрестилася від Дубневичів

ЛОО ВО «Батьківщина» заявляє, що депутати Львівської облради Богдан і Ярослав Дубневичи не є і не можуть бути членами партії.

«Ні Богдан, ні Ярослав Дубневичі не є членами ВО «Батьківщина» і не можуть ними бути відповідно до Статуту ВО «Батьківщина»», - сказано у заяві.

Як відомо, на місцевих виборах 31 жовтня 2010 року брати Дубневичі були обрані депутатами Львівської обласної ради у мажоритарних округах як висуванці партії «Відродження», а отже не могли бути на той час членами ВО «Батьківщина», - зазначено у заяві.

На даний час не минув дворічний термін, після якого хоча б юридично можливим міг бути розгляд поновлення членства в партії.

Згідно з пунктом 3.4 Статуту ВО «Батьківщина», призупинити членство в партії можуть лише судді, працівники прокуратури та органів внутрішніх справ, СБУ, військовослужбовці і працівники ДПА.

Згідно з пунктом 3.11 Статуту ВО «Батьківщина», повторний прийом в партію можливий лише після прийняття відповідного рішення статутним органом партійної організації не раніше, ніж через два роки після виключення або виходу з партії.

Нагадаємо, голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех називає депутатів Львівської облради Ярослав і Богдан Дубневичі «тушками» і вважає, що вони маскуються під опозицію, а реально працюють на Партію регіонів. За твердженням Ірини Сех, Ярослав Дубневич не голосував у Львівській облраді за жодну політичну заяву, в якій засуджуються дії центральної влади.

Ярослав і Богдан Дубневичі є бізнес-партнерами голови Львівської ОДА Михайла Костюка.

Брати Дубневичі планують висувати свої кандидатури у народні депутати на виборах 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.