Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продукти харчування

zakarpattya.net.ua

Середа, 6 квітня 2016, 12:56

На Львівщині найдешевші ціни на цибулю та моркву

продукти харчування

На Львівщині найнижчі ціни в країні на цибулю, моркву та м'ясо, а найвищі – на молоко та олію.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За даними моніторингу цін, на споживчому ринку Львівської області станом на 30 березня, порівняно з іншими регіонами України, ціни на продукти були нижчі за середні у 14 категоріях.

Серед них: хліб житньо-пшеничний, крупа гречана, сметана, сир м’який жирністю 9%, м'ясо свинини та птиці, сало, цукор, картопля, капуста, морква, буряк та цибуля.

На Львівщині найнижчі ціни на цибулю, моркву, м'ясо птиці, сало (1 місце в Україні), м'ясо свинини (2 місце), буряк (3 місце), крупу гречану та сир м’який жирністю 9% (4 місце), картоплю (5 місце), капусту та масло (6 місце).

Разом із тим, вищими ціни на борошно пшеничне вищого гатунку, молоко та олію соняшникову (23 місце), яловичину та макаронні вироби (19 місце), бензин марки А-95 та дизельне пальне (25 місце).

Нагадаємо, у лютому, порівняно з січнем цього року, ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизились на 1,7%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.