Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські учасники АТО

Середа, 6 квітня 2016, 13:11

Львівська ОДА виділила 860 тис грн на допомогу родинам загиблих у АТО

львівські учасники АТО

Соцдопомогу отримають 90 демобілізованих військових, 5 родин та 34 дитини загиблих учасників АТО і Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

З обласного бюджету виділили 860 тисяч гривень, щоб реалізувати Комплексну програму соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, а також родин Героїв Небесної Сотні.

Відтак одноразову адресну допомогу в розмірі 3 тисячі гривень отримають 90 демобілізованих воїнів, які повертаються із зони АТО, ще по 100 тисяч гривень – 5 сімей, родичі яких загинули під час бойових дій на Донбасі.

Окрім цього щомісячні соціальні виплати в розмірі 2,5 тисячі гривень отримають ще 34 дитини загиблих учасників антитерористичної операції і Героїв Небесної Сотні.

Всі кошти вже перераховані до департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації для подальшої виплати одержувачам.

Нагадаємо, у Львові вже розпочалось спорудження будинку для учасників АТО на вул. Під Голоском. Будівництво планують завершити до кінця року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.