Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

П'ятниця, 20 липня 2012, 17:45

Журналістка Тетяна Чорновол слідом за Іриною Сех заявляє, що Дубневичі – «тушки»

Журналіст Тетяна Чорновол кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» на окрузі №120, автор журналістських розслідувань про корупційні схеми клану Дубневичів 2009 року інтернет-видання «Оглядач», звернулася з відкритим листом до Богдана Дубневича, наближеного до кіл Януковича підприємця та депутата Львівської облради, з приводу заяви щодо його буцім членства у ВО «Батьківщина». Про це повідомляє блог Третє око

Про останнє Дубневич зазначив у листі на адресу адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка, який цими днями заявив, що Богдан Дубневич сьогодні не має жодного відношення до «Батьківщини». Про це повідомила «Третє око» прес-служба Тетяни Чорновол.

«Пишу Вам, пане Дубневич, як позапартійна позапартійному (адже саме так ви вказали свою партійну в документах поданих в ЦВК в 2010 році), а також пишу Вам як опозиціонер — ворогу, що працює на партію влади, — йдеться у листі Тетяни Чорновол.

«Якщо в нинішній важкий для України час ви перейшли на сторону ворога, працюєте на клан Януковича, — продовжує автор листа. — то хоча б спромоглися відкрито повідомити своїм виборцям про свій вибір, а не займалися шахрайством, примазуючись до опозиції.

Це не гідно, Богдане Дубневичу, Юлії Тимошенко, яку ви зрадили.

І зробили ви це ще в 2009 році, коли, «купивши» призначення своїй людині, Михайлу Костюку, керівником залізниці по квоті Литвина. Згодом саме через нього ви здійснили найбільшу корупційну оборудку того року – пограбували залізницю на закупівлі для неї палива, знищили Львівський БЮТ, фінансували виборчу кампанію кандидата в президенти Віктора Януковича.

У 2010 році ви могли представляти громаду Пустомитівщини у Львівській обласній раді, як самовисуванець. Однак ні, ви висунулися від Партії «Відродження», яка давно відома, як сателіт Партії Регіонів.

Зокрема, цю партію контролює нинішній народний депутат Юрій Іванющенко, більше відомий, як єнакіївський авторитет, близький до родини Януковича. Пропоную документ, який мені вдалося отримати від працівників МВС, коли я займалася журналістськими розслідуваннями..

Однак ви не бажаєте нести відповідальність перед виборцями і не ризикуєте йти на вибори під брендом Юри Єнакієвського, і саме тому наприкінці червня вийшли в облраді з фракції «Відродження».

Пане Дубневичу, закликаю вас поводитися гідно і нести відповідальність за перехід на бік ворога української опозиції. Сьогодні ви скеровуєте значні фінансові та організаційні ресурси на те, щоб до Верховної ради наступного скликання потрапило якнайбільше тушок з Львівської області.
Адже незаперечним є і той факт, що Віктор Янукович за вашим «поданням» призначив Михайла Костюка губернатором Львівської області. Тепер він очікує від останнього і особисто від вас, пане Дубневичу, хороших результатів для Партії регіонів на виборах до Верховної ради. Однак і на вас у парламенті очікує доля «тушкки». І виборці про це повинні знати вже сьогодні."

Нагадаємо, сьогодні ЛОО ВО "Батьківщина" заявила про те, що Ярослав і Богдан Дубневичі не мають жодного стосунку до цієї партії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.