Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

заклади харчування Львова

Четвер, 7 квітня 2016, 11:30

У Львові перевірили кафе на доступність для людей з особливими потребами

заклади харчування Львова

Заклади харчування у всіх районах міста обстежили щодо наявності інфраструктури для осіб з особливими потребами: у 200 з них встановлені пандуси.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, близько 200 закладів харчування мають встановленні пандуси та низькі пороги, що забезпечують комфортне пересування людям з особливими потребами та дитячих візків.

Зокрема, у Галицькому районі із 180 кафе та ресторанів, 72 мають встановлений пандус чи низький поріг. Інші заклади отримали листи про встановлення пандусів.

У Франківському районі із 148 закладів харчування 45 мають пандуси чи низькі пороги, а у 103 наразі проводяться роботи із їх встановлення.

У Залізничному районі 33 кафе мають встановленні пандуси чи низькі пороги, а 48 закладів не пристосовані для осіб з особливими потребами.

У Личаківському районі у 20 закладах харчування встановлено пандуси чи низькі пороги, а 42 надано пропозиція на розгляд.

У Сихівському районі 32 заклади мають встановленні пандуси чи низькі пороги, 42 заклади мають пониження.

Також у Шевченківському районі в 11 закладах харчування встановлено пандуси, 26 закладів мають понижені пороги і 56 закладів харчування не є доступними для людей з особливими потребами чи для батьків з дитячими візками.

Нагадаємо, у лютому у зв'язку із зверненням хворого на ДЦП Остапа Стадника, якого нетактовно обслужили у спортклубі, у Львові створили робочу групу, яка перевірятиме спортивні заклади міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.