Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

CRH

CRH

Прес-реліз,   Четвер, 7 квітня 2016, 11:53

Міжнародна компанія будматеріалів CRH об’єднує цементні підприємства в Україні

CRH

Із 15 березня цементні заводи компанії CRH в Україні випускатимуть продукцію під єдиним брендом «CRH».

Про це повідомляє менеджер зі зв’язків з громадськістю CRH.

«Впровадження єдиного бренду знаменує новий підхід CRH до ведення бізнесу в Україні. Це покращить ефективність та сприятиме розбудові гідного іміджу компанії, яким пишатимуться працівники та клієнти, а також інші зацікавлені сторони та громадськість», – наголосив керуючий компаніями групи CRH в Україні Баррі Леонард.

Новий підхід передбачає три головні завдання, а саме:

- впровадження на всіх трьох підприємствах єдиних операційних та управлінських систем, базованих на найкращих світових практиках CRH;

- позиціонування «єдиного» портфеля продукції на ринку й досягнення найвищих стандартів якості та рівня обслуговування клієнтів.

- усі три цементні заводи CRH в Україні реалізовуватимуть єдину політику у сфері корпоративної соціальної відповідальності.

«Компанія CRH в Україні дбає про безпеку і здоров’я, охорону навколишнього середовища та освіту й підтримує соціальні ініціативи у цих сферах. Так, освітня Програма стажування для випускників ВНЗ України, реалізована компанією у 2015 році, перемогла в національному конкурсі проектів корпоративної соціальної відповідальності, що його щорічно організовує «Центр «Розвиток КСВ». Незабаром CRH розпочне другий етап цієї Програми», – заявив керуючий директор.

Компанія CRH переконана в тому, що ініціатива щодо об’єднання продукції отримає позитивний відгук й підтримку як серед працівників компанії, так і серед учасників будівельного ринку, а також широкої громадськості.

До складу компанії CRH в Україні входять три цементні підприємства: ПАТ «Подільський цемент», ТОВ «Цемент» (Одеський цементний завод) і ПАТ «Миколаївцемент».

Зазначимо, група CRH (Cement Roadstone Holding) є одним зі світових лідерів у галузі виробництва різноманітних будівельних матеріалів та входить до трійки найбільших виробників будматеріалів світу.

Заснована в 1970 році в Ірландії. Сьогодні компанія провадить свою діяльність у 31 країні світу. На приблизно 4000 її підприємств працює понад 90 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.