Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Телішевський

Четвер, 7 квітня 2016, 13:20

Нардеп Батенко оцінив роботу Телішевського у 24 тисячі

Ігор Телішевський

У 2015 році депутат Львівської міської ради від Укропу Ігор Телішевський заробив 24 тис грн на посаді помічника Тараса Батенка.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

У минулому році Ігор Телішевський задекларував 24 304 грн загального доходу, який становила лише заробітна плата. У 2014 році він заробив 58 600 грн.

Члени його сім’ї у 2015 році отримали матеріальну допомогу на 10 320 грн.

Телішевський майна не має, а його сім’я володіє двома квартирами площею 81,2 та 90,4 кв.м та іншою нерухомістю – 16,2 кв. м.

Також Телішевський обходиться без авто, натомість його сім’я задекларувала Toyota Corolla 2010 року випуску.

Рахунків у банку у Телішевського та членів його сім’ї, як і фінансових зобов’язань, немає.

Варто додати, що Ігор Телішевський з 2009 року є помічником-консультантом народного депутата України Тараса Батенка, також він очолює громадську організацію "Центр досліджень взаємодії громад".

Згідно з виборчим списком політичної партії "Українське об’єднання патріотів – Укроп", Ігор Телішевський був першим номером до Львівської міської ради.

Нагадаємо, на виборах у 2015 році у міськраду увійшли сім партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність" –  10 депутатів, "Об'єднання "Самопоміч" – 24 депутати, Українська Галицька Партія – 4 депутати, ВО "Свобода" – 8 депутатів, Народний контроль – 6 депутатів, Укроп – 5 депутатів та Громадянська позиція – 7 депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.