Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

vsefakty.info

П'ятниця, 20 липня 2012, 18:51

У серпні найбільш екологічно чистий населений пункт Львівщини отримає премію

У серпні на Львівщині вдруге визначатимуть екологічно найчистіший населений пункт у межах конкурсу «Екологічно чистий населений пункт». Про це повідомляє Державне Управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області.

 

Прийом відповідних матеріалів для участі у екологічних змаганнях Обласна комісія конкурсу здійснюватиме ще до 1 серпня.

 «Цьогоріч на проведення конкурсу в обласному фонді охорони навколишнього середовища передбачено 900 тис. грн., які призначені для реалізації та вирішення локальних екологічних проблем. Місцеві ради, які переможуть, отримають премії: міські — від 60 до 90 тис. грн.; селищні та сільські — від 20 до50 тис. грн.». Конкурс  проводиться за 4 категоріями: у першій змагатимуться міста обласного підпорядкування (окрім Львова); у другій — міста районного значення; у третій — селища; а громади сіл братимуть участь як четверта категорія конкурсантів», — зазначено у повідомленні.

Переможцями конкурсу вважатимуться ті населені пункти, які домоглися найкращих результатів у дотриманні санітарного стану та благоустрою, реконструкції та облаштування об’єктів екологічного призначення, створення належних умов для праці та відпочинку людей тощо. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.