Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 8 квітня 2016, 14:34

На Львівщині відремонтували понад три кілометри дороги Мукачеве-Львів

ремонт доріг на Львівщині

Другий тиждень тривають роботи з влаштування асфальту на дорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Станом на 6 квітня на ділянці км 395+660 – км 398+000 с. Нові Стрілища (права і ліва сторона 2,4 км) та ділянці км 400+600 – 401+700 (права і ліва сторона 1,1 км) влаштовано 3,44 км верхнього шару асфальту та влаштовано 400 п. м. бар'єрного огородження.

Окрім того,  дорожники проводять підготовчі роботи до влаштування водостічних лотків та влаштування бортового каменю.

Зазначимо, роботи виконує підрядна організація ТОВ "ПБС", а рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Нагадаємо, що на ремонт автодороги Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів у межах Львівщини у травні 2015 року уряд виділив 200 млн грн.

Кошти на проведення ремонту цієї дороги виділено у рамках програми розвитку доріг Карпатського єврорегіону, яку уряд прийняв у травні минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.