Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

П'ятниця, 8 квітня 2016, 14:53

Великодній ярмарок у Львові облаштує компанія "Львівські ярмарки"

Львівська міськрада

Облаштувати Великодній ярмарок у місті зголосилась лише одна компанія – "Львівські ярмарки".

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На облаштування Великоднього ярмарку на просп. Свободи заявку подала лише одна компанія – "Львівські ярмарки". Вона також розробила пропозиції щодо проведення соціальних заходів на цій території.

Зазначимо, остаточне ж рішення щодо облаштування Великоднього ярмарку прийматиме виконавчий комітет Львівської міськради.

"Львівські ярмарки" пропонують організувати традиційний сімейний Великодній сніданок, окрім того вони пропонують презентувати літературний проект "Весна у віршах", де відомі люди міста читатимуть поезію молодих львівських поетів.

Як зазначають у відділі торгівлі управління економіки міськради, Львів отримає 10 тис грн від оренди конструктивних елементів.

Великодній ярмарок працюватиме на просп. Свободи з 21 квітня до 16 травня цього року.

Нагадаємо, Львівська місьрада вперше обирала підприємця для облаштування Великоднього ярмарку на конкурсній основі. Збір пропозицій від охочих тривав тиждень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.