Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Денис Белькевич

П'ятниця, 8 квітня 2016, 16:05

У Львові митців навчатимуть інвестувати у мистецтво

Денис Белькевич

У рамках конкурсу цифрового мистецтва ComfyArtPrize для молодих митців Львова відбудеться дискусія з арт-фінансистом та менеджером приватних колекцій Денисом Белькевичем.

Відтак, дискусія «Сучасний арт-ринок: битва чорного і білого» розпочнеться 10 квітня о 14:00 год в арт-кав'ярні «Квартира 35», що вул. Вірменська, як повідомляють організатори.

Денис Белькевич розповість як виглядає інфографіка сучасного арт-ринку, що відбувається за лаштунками аукціонних торгів та галерей, про місце художника на ринку мистецтва, перспективи українського мистецтва в міжнародному ринковому контексті та хто інвестує у сучасне мистецтво.

«Існує два полярні погляди на ринок мистецтва: одні сприймають його як закриту територію, куди не прорватися – чим свідомо обмежують себе; інші, через незнання, вважають його надто простим, і тому роблять помилки. Завдання нашої дискусії – наблизити до мети одних і дати чітку орієнтацію іншим. В арт-ринок не входять, ми живемо в ньому, як дихаємо повітрям з різної суміші газів. Мистецтво – може бути одним з таких газів: чи легким і свіжим, чи дурманним і важким ароматом. Отож на зустрічі ми спробуємо розставити всі крапки над «i» у розумінні вітчизняного та світового арт-ринку», – наголошує Денис Белькевич.

Зазначимо, ComfyArtPrize – відкритий всеукраїнський конкурс для художників, фотографів, ілюстраторів і творчої молоді віком від 14 до 35 років, які працюють у сфері візуального мистецтва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.