Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський палац мистецтв

lpm.com.ua

Понеділок, 11 квітня 2016, 12:19

Львівський палац мистецтв отримає нового керівника

Львівський палац мистецтв

Директора "Львівського палацу мистецтв" обиратимуть на конкурсній основі, а до комісії увійшли депутати облради та представники громадських організацій міста.

Про це йдеться у звіті фінансово-господарської діяльності комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський палац мистецтв", який опублікований на сайті обласної ради.

Зазначимо, 8 квітня у облраді відбулося публічне жеребкування серед представників громадських організацій для визначення кандидатів до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора культурно-мистецького центру "Львівський палац мистецтв".

Наразі в.о. директора "Львівського палацу мистецтв" є Юрій Гратковський.

Як йдеться у звіті, у приміщенні "Львівського палацу мистецтв" необхідно встановити автономне опалення та систему пожежної сигналізації, замінити труби водопостачання, провести ремонт фундаменту та даху.

Площа закладу становить 8700 кв.м, тут працює 54 людей, а видатки на зарплату  2015 році становили 2060,8 тис грн, що майже дорівнює дотації з держбюджету – 2499 тис грн.

У 2015 році "Львівський палац мистецтв" заробив 1578,6 тис грн, які були витрачені на комунальні послуги, друк каталогів, реконструкції частини підвалу для облашування котельні, закупівлю відеокамер та обладнання.

Нагадаємо, у березні депутати Львівської облради проголосували за порядок проведення конкурсу та призначення керівників комунальних закладів області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.