Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Вівторок, 12 квітня 2016, 10:07

Маршрутки Львівщини перевозитимуть лише чотири категорії пільговиків

маршрутки

Із 15 квітня безкоштовно їздитити у маршрутках зможуть лише інваліди І групи, учасники АТО та члени сімей загиблих у АТО.

Про це повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

Львівська ОДА та перевізники області домовилися возити на приміських і міжміських маршрутах безкоштовно лише чотири категорії пільговиків.

Зокрема: учасників бойових дій (інвалідів війни), членів сімей загиблих в АТО, інвалідів першої групи загального захворювання, інвалідів першої групи по зору із особою, що супроводжує.

Інші категорії пільговиків перевозитимуть за 50% від вартості проїзду.

Як зазначають у Асоціації перевізників Львівщини, такий порядок перевезення пільговиків діятиме до надання відшкодування за пільгові перевезення, але не довше, ніж до 31 грудня 2016 року.

Нагадаємо, що у державному бюджеті на 2016 рік не було виділено коштів на перевезення пільговиків. Втім, у бюджеті міста на 2016 рік передбачено 43 млн грн на компенсацію за пільговий проїзд. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.