Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Середа, 13 квітня 2016, 10:22

На Львівщині визначили найкращі райони

Львівщина

За підсумками березня у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст лідирують Пустомитівський, Стрийський та Кам’янка-Бузький райони.  

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Натомість аутсайдером стали Турківщина та Старосамбірщина.

Як зазначив т.в.о директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, серед міст обласного значення лідирують Львів та Трускавець, а найгірші показники – у Дрогобича та Самбора.

За його словами, в основі оцінки роботи райдержадміністрацій та міських виконкомів закладено кілька показників. Серед них – охоплення дошкільною освітою, заходи у народних домах, видача земельних ділянок воїнам АТО, робота ЦНАПів, звернення на лінію 112, централізований вивіз сміття. Також враховували й типові показники статистичної та податкової звітності, зокрема бюджет, промисловість, інвестиції, зарплатні борги, рівень оплати праці, прийняте в експлуатацію житло.

Нагадаємо, у 2015 році у рейтингу міст лідирували Львів та Моршин, а у рейтингу районів – Пустомитівський, Стрийський та Кам’янко-Бузький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.