Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 13 квітня 2016, 16:30

У Львові запрацює академія лідерства

Львів

Вже у вересні у місті розпочне роботу Українська академія лідерства, де зможуть навчатися випускники шкіл з усіх регіонів України. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У вересні академія лідерства зможе прийняти вже 240 випускників у 6 містах України, і першим містом, яке відкриє Українську академію лідерства, стане Львів.

Академія не надає дипломів, тут немає оцінок, а студенти навчаються від 7 години ранку і до 22 години вечора з понеділка по суботу. Основними критеріями відбору до академії є бажання навчатись та змінювати країну.

За підтримки Western NIS Enterprise Fund наступного року в Україні відкриються вже шість академій лідерства, а до 2025 року – 20. Студенти отримують гранти на навчання в академії та 10 місяців проживають в освітньому кампусі, навчаються, займаються спортом, мандрують Україною, займаються волонтерством.

Зазначимо, проект «Українська академія лідерства» розпочав роботу в Україні ще у вересні минулого року в Києві. 39 випускників шкіл отримали нагоду навчатись у найкращих викладачів України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.