Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Зернова

lviv.vgorode.ua

Середа, 13 квітня 2016, 16:49

МАФи біля готелю "Львів" демонтують

вул. Зернова

Біля готелю "Львів" пропонують демонтувати МАФи та облаштувати громадський простір.

Про це повідомила прес-служба "Об’єднання "Самопоміч".

Депутат від Самопомочі у Львівській міської ради та начальник відділу "Інститут стійких транспортних систем" ЛКП "Львівавтодор" Олег Шмід звернувся із запитом до міськради щодо демонтажу МАФів на вулиці Зерновій та облаштувати громадський простір біля готелю "Львів".

За його словами, ряд торгівельних кіосків на вул. Зерновій не дає можливості скористатись двосторонньою велосипедною доріжкою, а також створює незручності для пішоходів.

"Під час будівництва велодоріжки на вулиці Зерновій розташовувалось лише три кіоски. Тепер додалось ще три нових. Причому, за інформацією від головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, два з них взагалі не мають жодних документів та дозволів. Ще один кіоск має бути демонтованим згідно з рішенням депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища", – наголосив Олег Шмід.

Нагадаємо, у лютому, аби врегулювати ситуацію із розміщенням МАФів у Львові, члени комісії архітектури та містобудування Львівської міськради вирішили вивчати це питання у кожному районі окремо.

Фото з Facebook-сторінки Kostya Shkraba

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.