Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Четвер, 14 квітня 2016, 19:34

Порошенко офіційно відкрив львівський завод "Фуджікури"

Петро Порошенко

Сьогодні Петро Порошенко приїхав до Львова на офіційне відкриття японського заводу "Фуджікура".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

"Відкриття заводу "Фуджікура" у Львові має стати сигналом для всіх інвесторів, готових повірити в нашу країну. Новітні японські технології дозволять використовувати на енергогенеруючих підприємствах наше вугілля, в тому числі видобуте на Львівщині», – зазначив Петро Порошенко.

За його словами, Японія є одним із найнадійніших і найстратегічніших партнерів України.

"Минулого тижня я їздив із візитом у Японію. Під час зустрічі, де були присутні десятки інвесторів, які концентрують сотні мільярдів доларів, керівництво "Фуджікури" заявило про те, що їм практично в жодній країні не було так комфортно розпочинати свій бізнес як в Україні, у Львівській області. В той момент і сьогодні зокрема я пишаюся Україною, яка заслужила таку високу оцінку з боку іноземних інвесторів",  – додав Порошенко.

Працівники заводу влаштували міні-флешмоб для президента, синхронно махаючи прапорцями й вигукуючи: "Japan, Ukraine".

Зазначимо, зараз на заводі "Фуджікура" працюють 550 мешканців Львівщини. А до середини 2017 року кількість працівників планують збільшити до трьох тисяч.

Японська компанія "Fujikura" відкрила завод у селі Підрясне, що поблизу Львова. Тут виготовляють кабельні мережі для провідних європейських автомобільних виробників.

Нагадаємо, японська компанія зацікавилася Львівщиною ще на початку 2015 року та оголосила про відкриття заводу з виробництва автокомпонентів ще у листопаді минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.