Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Збройні Сили України

П'ятниця, 15 квітня 2016, 16:49

У 2016 році відбудеться лише одна хвиля мобілізації

Збройні Сили України

Петро Порошенко прогнозує лише одну хвилю мобілізації в Україні цього року.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Президент України Петро Порошенко сьогодні заявив, що завдяки поліпшенню умов служби за контрактом в армії в Україні в 2016 році пройде лише одна хвиля мобілізації.

"Ще одна можливість, яка зараз з'являється, це – служба в армії за контрактом. І мені приємно повідомити, що десятки тисяч українських патріотів скористалися цією можливістю, що дає нам можливість значно відстрочити нову хвилю мобілізації, скоротити її можливу чисельність і зазначити, що якщо буде ця хвиля мобілізації, то вона буде єдиною в цьому році", – заявив Петро Порошенко.

За його словами, якщо не буде загрози на сході, то відбудеться звільнення 4 і 5 хвиль мобілізації, при цьому буде забезпечена комплектація Збройних сил України переважно військовими за контрактом.

Нагадаємо, з початку року Львівщина є лідером серед інших регіонів України за кількістю охочих вступити на контактну службу до Збройних сил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.