Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортмайданчик

nash.lviv.ua

П'ятниця, 15 квітня 2016, 16:35

На Львівщині встановлять 68 нових спортмайданчиків. Локації

спортмайданчик

З бюджету області виділили 16 мільйонів гривень на спортивні майданчики.

Про це повідомила пресс-служба Львівської облдержадміністрації.

Відтак протягом цього року на Львівщині встановлять 28 спортивних майданчиків розміром 42х22 м зі штучним покриттям, а також 40 відкритих спортивних майданчиків із тренажерним обладнанням.

Перелік місць, де облаштують спортивні площадки у населених пунктах Львівської області, визначили згідно з цільовою програмою «Спортивний майданчик» на 2011-2016 роки. Переглянути їх можна у галереї.

«Уже розпочалася активна фаза реалізації цієї програми в районах та містах області. На визначених місцях споруджують основи спортивних майданчиків, опісля встановлять штучне покриття, а на відкритих майданчиках – тренажерне обладнання, огорожу та освітлення»,  – розповів начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдердадміністрації Юрій Майборода.

Зазначимо, кошти з обласного бюджету виділятимуть на умовах співфінансування. Окрім того, місцеві органи виконавчої влади забезпечать відведення земельної ділянки та передбачають вільний доступ для занять на облаштованих майданчиках.

Нагадаємо, на початку лютого Петро Порошенко видав указ, згідно з яким місцева влада повинна сформувати й установити низку сучасних спортмайданчиків, басейнів, а також нові маршрути для пішого, водного та велосипедного туризму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.