Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок

stodorog.in.ua

П'ятниця, 15 квітня 2016, 17:21

Великодній ярмарок у Львові розпочнеться 21 квітня

Великодній ярмарок

На проспекті Свободи розмістять торгові павільйони та об'єкти соціально-культурного призначення загальною площею 600 м. кв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Святковий Великодній ярмарок на пр. Свободи стартує 21 квітня та триватиме до 16 травня. У будні дні він працюватиме з 11:00 до 22:00 год, а у вихідні – з 10:00 до 23:00 год.

Зазначимо, цьогоріч міська рада вперше оголосила конкурс на організатора проведення великоднього ярмарку. На конкурс подалась тільки одна компанія – «Львівські ярмарки», яка, відповідно, буде його організатором.

Управління економіки на період проведення заходу має підготувати та видати організатору і учасникам Великоднього ярмарку погодження на здійснення одноразової торгівлі, за винятком торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом.

Відтак ТзОВ «Львівські ярмарки» має встановити на головній вулиці міста 25 смітників із розрахунку не менше одного смітника на три торгові точки, 4 контейнери для сміття, 4 біотуалети, а також вказівники із найближчими до місця проведення ярмарку громадських вбиралень та вбиралень у закладах харчування.

Також організатори заходу зобов’язані щоденно прибирати територію після закінчення роботи ярмарку, здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі.

«Львівські ярмарки» цьогоріч пропонують організувати традиційний сімейний великодній сніданок, окрім того вони презентують літературний проект «Весна у віршах», де відомі люди міста читатимуть поезію молодих львівських поетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.