Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 15 квітня 2016, 18:06

Патрульні перевірятимуть львівські дороги

львівська поліція

Сектор безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова огляне дороги, вулиці і залізничні переїзди у всіх районах міста.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 18 по 29 квітня Сектор безпеки дорожнього руху патрульних проведе огляд автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів у всіх районах Львова, у Рудному, Брюховичах, Винниках, а також відрізки доріг державного значення на території Львівщини. 

Сектор безпеки дорожнього руху враховуватиме стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності та ін.), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху, зовнішнього освітлення тощо.

До складу комісій увійдуть і самі розпорядники доріг. Власникам вулично-дорожніх мереж надаватимуть відповідні вимоги, де визначено чіткі строки їх виконання.

Якщо під час обстеження члени комісії виявлять грубі порушення, на розпорядників виноситимуть постанову за порушення вимог утримання дорожнього покриття. Згідно з нею вони змушені будуть заплатити штраф у розмірі 272 грн.

У разі невиконання вимог поліцейські складатимуть протокол на порушників. Покарання для них визначатиме вже суд. 

Наразі чітко налагоджена співпраця Сектору безпеки з Укрзалізницею, яка зацікавлена у безпеці на залізничних переїздах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.