Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

уряд

profspilka.kiev.ua

Вівторок, 19 квітня 2016, 10:09

Лопушанський очолив львівське антикорупційне управління

уряд

Юриста Тараса Лопушанського призначили керівником Львівського НАБУ.

Про це повідомила прес-служба Національного антикорупційного бюро України.

Відтак, конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України обрала керівників Львівського та Одеського територіальних управлінь НАБУ. Переможцем конкурсу на посаду директора Одеського теруправління став Семен Юрійович Кривонос, Львівського – Тарас Лопушанський.

Зазначимо, новообраний директор Львівського територіального управління Тарас Лопушанський займався адвокатською діяльністю – був головою адвокатського об’єднання «Ордер». Він має три вищі освіти за фахом «Право», «Правознавство» і «Німецька мова та література».

Загалом документи на участь у конкурсі на посаду керівника Львівського територіального управління НАБУ подало 47 осіб.

Нагадаємо, наказ про створення перших територіальних управлінь НАБУ був підписаний директором Бюро Артемом Ситником 10 грудня 2015 року. Повноваження керівника Львівського територіального управління поширюватимуться на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.