Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зброя

ua.korrespondent.net

Вівторок, 19 квітня 2016, 12:09

У готелі поблизу Львова 51-річний чоловік стріляв із вогнепальної зброї

зброя

У номері готелю поліцейські знайшли 44 патрони різних калібрів, гільзи та ніж. Постраждалих немає. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У п’ятницю, 15 квітня, близько 16:40 до Пустомитівського відділення поліції звернулась адміністраторка одного з готелів, розташованих біля траси Київ-Чоп. За її словами, в номері готелю відвідувач здійснив кілька пострілів із невідомої зброї.

Як встановили згодом поліцейські, чоловік, який стріляв, довідався про виклик поліції й утік з місця події у автомобілі «Мерседес». У номері він перебував разом зі своїм товаришем, котрий також втік із готелю.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили 41 патрон калібру 7,62 мм, три патрони калібру 9 мм, п’ять гільз від набоїв різного калібру, ніж та особисті речі втікачів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На порушника чекає покарання – позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Особи зловмисників уже встановлені. Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.