Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Вівторок, 19 квітня 2016, 12:57

Львівські волейболісти зіграють з «Дніпром»

ВК «Барком-Кажани»

Львівські «Барком-Кажани» перший матч у раунді плей-оф проти дніпровського «Дніпра» проведуть на виїзді.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Гра відбудеться 22 квітня на майданчику Придніпровської державної академії будівництва та архітектури і розпочнеться о17:00 год.

Зазначимо, дніпровський «Дніпро» посів другу сходинку у групі «А». «Дніпряни» тричі перемогли ВК «Вінниця» (3:1, 3:1, 3:0) і стільки ж разів поступилися чинному чемпіону країни харківському «Локомотиву» (2:3, 0:3, 0:3).

«Кажани», щоб зіграти у раунді плей-оф, тричі обіграли сумський «Хімпром» (3:0, 3:0, 3:1) і одного разу харківську «ЮрАкадемію» (3:0). Ще два рази львівські волейболісти поступалися «юристам» з рахунком 2:3, але цього вистачило для того, щоб вийти до наступного раунду з першого місця групи «Б».

В іншій плей-оф парі, що відбудеться 29 квітня, силами поміряються, дві харківські команди, «Локомотив» та «ЮрАкадемія».

Нагадаємо, сьогодні у Сумах поєдинком між місцевим «Хімпром-СумДУ» та львівськими «Барком Кажанами» розпочався 3 тур ІІ етапу  Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги.

Львівські «Барком-Кажани» здолали команду у першому поєдинку з рахунком 1:3.

«Кажани» зіграють ще один поєдинок, суперником львівської команди буде харківська «ЮрАкадемія».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.