Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 19 квітня 2016, 16:13

Садового зобов'язали визнати центр Львова історико-культурним надбанням

Андрій Садовий

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов прокуратури та визнав, що землі у межах історичного ареалу Львова є землями історико-культурного призначення.

Про це повідомляє громадський активіст Олеся Дацко у Facebook-спільнотi "Львівська політика".

"Визнати неправомірною бездіяльність Львівської міської ради, виконавчого комітету Львівської міської ради, Львівського міського голови щодо не забезпечення проведення робіт з винесення меж історичного ареалу Львова та закріплення їх в натурі (на місцевості) та віднесення в його межах земель до земель історико-культурного призначення", – йдеться у рішенні суду.

Cуд зобов’язав Львівську міську раду, виконавчий комітет, міського голову віднести землі у центрі міста до земель історико-культурного призначення:

"Забезпечити проведення робіт з винесення меж історичного ареалу Львова та закріплення їх в натурі (на місцевості) та віднесення земель в його межах до земель історико-культурного призначення".

Нагадаємо, у лютому цього року Апеляційний суд скасував незаконне рішення Галицького суду у справі встановлення меж історичного ареалу Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.