Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

varianty.net

Понеділок, 23 липня 2012, 15:31

Сморід у Львові може мати політичні причини – керівництво Ензиму (ВІДЕО)

Комерційний директор ПрАТ «Компанія Ензим» Сергій Лавров, посилаючись на висновки прокуратури, сказав, що основними причинами смороду є зношеність міської каналізації, відсутність впорядкування, гідрозатворів.

Також Сергій Лавров додав: «Ензим є одним з провідних підприємств міста. Це податки. Це одне з бюджетоутворюючих підприємств. Напевно, є якісь політичні моменти, є вибори майбутні, тому треба показати вирішення питання, бо в цілому проблема смороду вимагає власне вирішення».

За його словами, є простий метод - знайти цапа-відбувайла і на нього все повісити: «Якби ми могли працювати на склад, то виготовили б продукцію і зупинилися б на тижні три. І тоді б перевіряли, як і коли є запах. Але ми впевнені, що запах від цього не зникне».

Нагадаємо, прокуратура Львівської області провела перевірку щодо виникнення неприємного запаху. За висновками комісії фахівців, основною причиною неприємного запаху у місті є неналежна робота каналізаційної системи міста, яка є застарілою та зношеною. Більшість головних каналізаційних колекторів у Львові вичерпали свій експлуатаційний ресурс та потребують реконструкції або заміни. Гідравлічні затвори на дощовій каналізації, яка безпосередньо з'єднана з побутовою каналізацією і каналізаційно-очисними спорудами, відсутні, що призводить до зворотної вентиляції каналізаційних колекторів і неприємні запахи через дощоприймачі піднімаються у повітря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.