Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

транспорт

Четвер, 21 квітня 2016, 13:02

Львову відмовили у закупівлі 55 автобусів

транспорт

Антимонопольний комітет скасував львівський тендер по закупівлі 55 автобусів через дискримінацію у оцінці пропозицій учасників торгів.

Про це повідомила державний уповноважений Антимонопольного комітету України Світлана Панаіотіді на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні колегією було здійснено розгляд скарги ТОВ "УкрЄвроМАЗ" щодо порушення Львівським комунальним автотранспортним підприємством №1 порядку проведення процедури закупівлі автобусів у кількості 55 одиниць, за результатами якого замовника було зобов’язано відмінити вказану процедуру закупівлі", – написала Світлана Панаіотіді.

За її словами, закупівля скасована через те, що замовник застосував дискримінаційний підхід при оцінці пропозицій учасників торгів.

"Замовник відхилив пропозицію скаржника, яка не відповідала умовам документації конкурсних торгів та допустив до оцінки та акцептував пропозицію ТОВ "СУНП "Електронтранс" (переможець), пропозиція якого також не відповідала технічним вимогам документації конкурсних торгів та перевищувала цінову пропозицію скаржника близько на 65 млн грн. Оскільки відповідав тільки один учасник, процедуру було відмінено", – пояснила Світлана Панаіотіді.

Нагадаємо, у січні Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1, яке повністю належить Львівської міськради, оголосило тендер на закупівлю 55 низькопольних автобусів за 200 млн грн.

У цілому, заявки на участь у тендері подали чотири компанії: "УкрЕвроМАЗ" (199 млн грн), "Електронтранс" (264 млн грн), "Автоскладальний завод №1" (ДП "Богдан Моторс", 265 млн грн) і "Авто-Сіті-Бас" (277 млн грн).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.