Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

спорт

narodensport.eu

Четвер, 21 квітня 2016, 13:36

Міжнародне спортивне товариство «Короля Данила» припиняє один із проектів в Україні

спорт

Міжнародне спортивне товариство «Короля Данила» заявляє про згортання проекту, анонсованого ним у Львові, а саме: бенефіс-гра легенди українського футболу Олега Лужного не відбудеться.

Про це повідомила прес-служба спортивного товариства. 

"Ми вибачаємось, адже розуміємо, що не виправдали очікування львівських фанатів українського і світового футболу. Але сталося це з причин, не залежних від нас, як організаторів, – заявив засновник і голова правління товариства Ростислав Штинь.

"На жаль, на перешкоді наших планів стали ризики, які ми не мали можливості прорахувати, коли починали працювати над проектом. Хочу висловити вдячність Олегу Лужному і всій команді проекту за докладені зусилля і сподіваюсь, що ми повернемось до цієї ідеї в майбутньому", – роз'яснив Ростислав Штинь.

Нагадаємо, 22 квітня Міжнародне спортивне товариство Короля Данила планувало провести прес-конференцію з питань проведення бенефіс-гри легенди українського футболу Олега Лужного і представити склад гравців з обох сторін.

У грудні Товариство провело вступну прес-конференцію проекту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.