Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Григорій Козловський

Четвер, 21 квітня 2016, 17:04

Козловський обіцяє щиро кинути Щира у смітник

Григорій Козловський

Депутат Львівської міськради Григорій Козловський незадоволений якістю транспортного обслуговування у Винниках і звинувачує у цьому Віктора Щира.

Сьогодні під час сесії Львівської міськради депутат від Блоку Петра Порошенка Григорій Козловський пригрозив начальнику управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Віктору Щиру прокатати його у смітнику, як повідомляє Вголос.

За словами Козловського, протягом місяця спеціально найняті люди стежили за графіком руху транспорту у Винниках. Вони виявили, що маршрутки їздять дуже погано.

Відтак, Козловський закликав Щира навести лад з цим і не обмежуватися лише відписками. Якщо він цього не зробить, то депутат пригрозив чиновнику посадити його у смітник.

Нагадаємо, у 2015 році депутат Львівської міськради Григорій Козловський задекларував сім земельних ділянок, дев'ять квартир, будинок та два авто.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.