Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

nadinesures.com

Понеділок, 23 липня 2012, 17:43

Музей Ідей оголошує набір учасників на міжкультурний проект-перформанс

У межах програми Мистецьких резиденцій Музей Ідей і канадійська художниця-перформістка Надін Суре запрошують молодь до участі у міжкультурному, міждисциплінарному проекті, який презентуватимуть на львівському Тижні Актуального мистецтва у вересні 2012 року. Про це повідомляють організатори Мистецьких резиденцій.

 

Із 10 серпня упродовж трьох-чотирьох тижнів 12 відібраних учасників збиратимуть відео, фото, аудіо записи (музичні і лексичні), що відображають культуру та історію Львова та Карпатського регіону.

Опрацювавши зібраний матеріал, група створить перформанс з елементами театру, танцю, цирку, відео, музики, архітектури, нових медіа та етнографії.

Учасниками може стати молодь віком 18-25 років: актори, музиканти, художники, архітектори, фахівці з нових медіа, студенти факультетів філософії і культурології із зацікавленнями в антропології. Заявки можна подавати до 6 серпня 2012 року на адресу idem.org@gmail.com з поміткою «Антропологія».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.