Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Четвер, 21 квітня 2016, 17:50

Львівські депутати десакралізували львівське пиво

Львівська міська рада

Львівські депутати проголосували проти надання пільг підприємствам, що випускають слабоалкогольні напої.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу "Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 265 "Про затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2016 роки".

Це рішення підтримали 34 львівських обранців.

Зокрема, із переліку підприємств, яким надаються пільги у сплаті податків до міського бюджету, вилучено ТЗоВ ТВК "Перша приватна броварня" та ПАТ "Карлсберг Україна".

Натомість пільги отримали ТзОВ "Ринок сільськогосподарської продукції "Шувар" та ПАБ "Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту".

Зазначимо, програму сприяння розвитку львівських товаровиробників підготовлено з метою сприяння розвитку підприємств промислового сектору, підвищення їх конкурентоспроможності, підвищення престижу львівських товаровиробників, беручи до уваги суттєвий негативний вплив економічної кризи на підприємства, що виробляють продукцію на території Львова.

Зазначимо, загальна сума пільг, що планували недодати до міського бюджету 4 львівських підприємства складає майже 4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.