Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Телішевський

Четвер, 21 квітня 2016, 18:10

Укроп пропіарився на забороні Muse, Black Sabbath і Dire Straits у Львові

Ігор Телішевський

Львівські депутати заборонили проведення концертів та інших розважальних заходів у місті українським та іноземним артистам, які підтримують сепаратистів та російську політику щодо України.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території м. Львова представникам українського й іноземного шоу-бізнесу, котрі під час російсько-української війни здійснюють свою бізнесову діяльність, проводять концерти, виступають у телевізійних передачах, беруть участь в інших розважальних заходах на території Російської Федерації, у анексованій Автономній Республіці Крим, а також у тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей.

Це рішення підтримали 55 львівських обранців, а ініціаторами її була фракція Укроп у міськраді.

Як наголосив депутат від Укропу Ігор Телішевський під час обговорення ухвали, заборона стосується українських та іноземних артистів, які підтримують Росію у її політиці щодо України, сепаратизм та виступають проти цілісності і незалежності України.

Така заборона дозволить уникнути ризиків виникнення громадських заворушень, актів громадського спротиву, фізичного насильства та порушення громадського порядку. 

"В умовах проведення війни на Cході України та окупації Кримського півострову, частина українського шоу-бізнесу зайняла проросійську позицію та продовжує співпрацювати з країною-агресором. Вони беруть активну участь у відзначенні російських свят, пропагують російський імперський світогляд та сприяють русифікації інформаційного простору України", – йдеться в ухвалі.

Зазначимо, це рішення прийнято із правками, які конкретизують заборону на проведення концертів у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.