Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

П'ятниця, 22 квітня 2016, 13:05

Співачка Карпа виходить заміж

Українська співачка Наталка Карпа виходить заміж за Героя АТО Євгена Терехова та стала обличчям реклами житлового комплексу «Shuttle» будівельної компанії «Лев Девелопмент».

Про це стало відомо із інтерв’ю співачки газеті Independence.

«Закохана, щаслива... як, мабуть, і кожна дівчина після відповіді: «Так» на пропозицію одруження від коханого чоловіка. Тепер намагаюсь постійно знаходити баланс між особистим життям та роботою – встигати думати і про весілля, і про нові пісні», – наголосила Наталка Карпа.

Також співачка анонсувала квітневу прем’єру нової пісні «Сонцезалежна» та обмовилася про великий будівельний проект.

«Не буду відкривати всіх карт, але нещодавно підписала договір з однією великою компанією «Лев Девелопмент». Тож зовсім скоро Ви зможете побачити у Львові результат нашої співпраці», – зазначила Наталка Карпа.

Окрім цього, вона перебралася із рідного Львова до Києва.

«Так, більшість часу тепер проводжу в столиці. Проте, дуже часто приїжджаю у Львів, щоб створювати і накопичувати новий музичний матеріал. Це місто – мій творчий дім, тут живе моя родина. Також частенько навідуюсь в Дніпропетровськ разом з Женею», – додала Наталка Карпа.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.