Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ярмарок спорту

П'ятниця, 22 квітня 2016, 17:29

У Львові визначать найкращого дитячого тренера

ярмарок спорту

Найкращі спортивні тренери отримають разову грошову винагороду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вчора депутати Львівської міськради затвердили програму "Дитячий тренер" на 2016 рік.

Відтак талановитих спортивних тренерів хочуть заохотити до роботи з дітьми та молоддю віком до 18 років, надавши їм разові грошові винагороди.

Переможців визначатиме конкурсна комісія, а також вона відзначатиме їх грошовою винагородою у розмірі 31 тисячі гривень.

"Програма "Дитячий тренер" – це програма підтримки молодих тренерів та підвищення престижностей роботи дитячого тренера у Львові. Наголошую на слові дитячому, оскільки учасниками прогарами можуть бути тренери, які працюють з дітьми до 18 років, і тут ми говоримо про акцент міста на розвитку фізичної культури", – розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту міськради Володимир Шнайдер. 

Переможцями можуть бути не більше 5 тренерів із одного виду спорту або не більше 25% тренерів, які культивуються в тому чи іншому виді спорту.

20% від грошової винагороди розприділять між тренерами з досвідом роботи до трьох років, 70% – тренери, молодші за 60 років, і ще 10% залишать для тренерів, яким за шістдесят.

"Претендентів на участь у програмі можуть подавати керівники спортивних федерацій, спортивних клубів, спортивних організацій, керівники дитячо-юнацьких спортивних шкіл, директори установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Львова і безпосередньо самі тренери та педагоги-організатори", – додав Володимир Шнайдер.

Гроші на виплату винагород найкраим спортивним тренерам виділять із міського бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.