Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Працівник зони відчуження

epochtimes.com.ua

Понеділок, 25 квітня 2016, 11:37

Кабмін поновив доплати працюючим у зоні відчуження

Працівник зони відчуження

З 1 січня цього року громадянам, які працюють у чорнобильській зоні відчуження змінено нарахування заробітних плат.

З 1 січня 2016 року поновлено право на доплати для громадян, які працюють у зоні відчуження. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів від 20 квітня 2016 р. № 297, – повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

З метою врегулювання питання щодо поновлення права громадян, які працюють у зоні відчуження, на встановлення доплат,внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2008 р. № 831 "Про доплати особам, які працюють у зоні відчуження". Це передбачено Законом України "Про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" від 4 лютого 2016 р. № 987-VIII.

Обсяг такої доплати зазначеним особам складає 150 відсотків мінімальної заробітної плати на 1 січня відповідного року.

Нагадаємо, що торік з метою фінансової підтримки та соціального захисту чорнобильців, які перебувають на Львівщині, з обласного бюджету було виділено 43 тис гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.