Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забруднення водойм

Понеділок, 25 квітня 2016, 17:57

Львівські депутати подбають про охорону навколишнього середовища

забруднення водойм

Програму охорони навколишнього природного середовища на 2016–2020 роки можуть затвердити уже завтра.

Про це повідомила прес-служба департаменту екології та прирожниї ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Програма охорони навколишнього природного середовища визначає заходи, які забезпечать стабілізацію та покращення стану природного середовища на території Львівщини упродовж 2016-2020 років.

Одним із основних напрямків програми є зменшення обсягів скидання неочищених та недостатньо очищених стоків у водні об’єкти, а також поліпшення екологічного стану поверхневих вод басейнів рік Дністер, Західний Буг, Сян. 

Також на Львівщині вирішуватимуть основні проблеми, пов’язані з екологічно безпечним збором, зберіганням, утилізацією, переробкою та захороненням твердих побутових і промислових відходів. 

Окрім цього програма передбачає охорону й раціональне використання земель, організацію системи екологічного моніторингу та інформаційного забезпечення природоохоронної діяльності тощо.

Джерелами фінансування вищезгаданої програми є держбюджет, обласний фонд охорони навколишнього природного середовища та місцеві бюджети.

Зазначимо, затверджуватимуть програму охорони навколишнього природного середовища завтра на сесії Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.