Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська облрада

Вівторок, 26 квітня 2016, 11:12

Під Львівською облрадою – відразу два пікети

Львівська облрада

Під стінами Львівської облради відбуваються відразу два пікети: проти ліквідації Центру екстреної меддопомоги та щодо будівництва школи у Турківському районі.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Сьогодні під час сесії Львівської обласної ради під будівлею зібралось близько тридцяти пікетувальників.

Частина з них – мешканці с. Нижня Яблунька (Турківського району) – вимагала від депутатів переглянути розподіл коштів Державного фонду регіонального розвитку і включити у це фінансування добудову їхньої школи. 

Зазначимо, цьогоріч на Львівщину виділили 222 мільйони гривень за "справедливим" розподілом: 43% коштів пішли на райони, звідки обирались брати Дубневичі: Самбірський, Городоцький, Мостиський та Пустомитівський. На останній, зокрема, виідлили 24,5% від згаданої суми.

Інші мітингарі–медики вимагають не ліквідовувати Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як зазначили лікарі, в інших областях такі медустанови не ліквідовують, а щоденно на дороги Львівщини виходять 98 карет швидких.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.