Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водопостачання

lada.fm

Вівторок, 26 квітня 2016, 12:25

Частина Львова залишилась без гарячої води

водопостачання

Через призупинення газопостачання на ТЕЦ-1 мешканці Сихівського і Франківського районів залишились без гарячої води.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Термін дії угоди на газопостачання між "Нафтогазом України" і комунальним підприємством "Львівтеплоенерго" завершився 31 березня 2016 року.

Угоду на продовження даного договору "Львівтеплоенерго" надіслав ще у березні. Однак із невідомих причин договір так і не продовжили.

У результаті "Львівтеплоенерго" не виділили ліміту газу на квітень. Через це "Львівгаз" призупинив подачу газу на ТЕЦ-1, що унеможливило забезпечення гарячою водою мешканців Сихівського і Франківського районів Львова.

"Заборгованості перед газовиками в нас немає. Тому сподіваємося, що дану ситуацію буде врегулювано якнайшвидше, і договір на газопостачання продовжать без додаткових умов, а наші споживачі не матимуть незручностей через відсутність гарячого водопостачання", – розповіли у "Львівтеплоенерго".

Нагадаємо, з травня частина львів'ян залишиться без гарячої води через початок гідравлічних випробувань на ЛКП «Залізничнетеплоенерго». 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.