Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лісові насадження

Вівторок, 26 квітня 2016, 13:10

На Львівщині висадили понад 100 тисяч дерев та кущів

лісові насадження

До місячника з озеленення та благоустрою на Львівщині долучилося понад 260 тисяч людей.

Про це повідомила прес-служба департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Відтак за час проведення місячника держслужби, активісти й небайдужі громадяни висаджували нові дерева та кущі, упорядковували парки, ліси та сквери, ліквідовували сміттєзвалища та розчищали кладовища.

Зокрема, на Львівщині вдалося висадити понад 86 тисяч дерев та 21 тисячу кущів. Площа нових газонів, квітників у області тепер складає понад 26 га. А парки, сквери та алеї упорядкували на площі більше ніж 1,6 тисяч га.

Також в області створили 11 нових зелених зон та скверів площею понад 4 га. Відтак у селі Грімно Городоцького району з'явився новий сквер «Героїв Небесної Сотні» (0,5 га), а у с. Дроговиж Миколаївського району – відпочинково-паркова зона розміром 0,025 га.

Крім цього підрядні організації «Львівський облавтодор», ПП «Рома», ТзОВ «Авакс Проф», ТзОВ «Механіка К» прибрали смуги відчуження доріг загального користування протяжністю майже 660 км.

Також підрядники видалили чагарники в смузі відведення автодоріг загального користування на 187 км.

Додамо, що на території області також вдалося ліквідувати 671 засмічення, упорядкувати 168 сміттєзвалищ та 1708 кладовищ, а також розчистити 325 джерел.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.