Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скейт-парк

alex-shutyuk.livejournal.com

Середа, 27 квітня 2016, 14:00

На вулиці Широкій у Львові буде громадський простір та скейт-парк

скейт-парк

Мешканці Левандівки підтримали створення громадського простору на вул. Широкій.

Про це повідомила прес-служба "Об'єднання "Самопоміч".

Згідно з результатом опитування, яке проводилось 19 та 20 квітня 2016 року серед мешканців вилиці, понад 80% мешканців будинків №88 і №100 на вул. Широкій висловились за створення громадського простору, а ідею облаштування тут скейт-парку підтримало 65% опитаних.

За словами депутата Львівської міської ради від "Об'єднання "Самопоміч" Вікторії Довжик, з тих мешканців, що висловились "за" облаштування громадського простору, переважна більшість підтримала ідею створення дитячої зони з ігровим майданчиком – 87%, велодоріжок – 78% та відпочинкової зони з лавочками і зеленими насадженнями – 88%.

"Основним зауваженням людей, що висловилися проти, є побоювання додаткового шуму від дитячого майданчика. ?А от щодо наповнення зони активного відпочинку, є певні розбіжності. Хоча більшості подобається розміщення столів для пінг-понгу – 73%, за скейт-парк висловлюються 65%. Альтернативні пропозиції мешканців – вуличні тренажери, волейбольний або баскетбольний майданчик", – наголосила Вікторія Довжик.

Нагадаємо, у цьому році в Залізничному районі планують облаштувати 4 громадські простори. На скейт-парк планують виділити 2,9 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.