Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ Львівщини

wikimapia.org

Середа, 27 квітня 2016, 16:20

Відтепер Львівська СБУ зможе визначити особу псевдомінера за кілька хвилин

СБУ Львівщини

Тепер повідомлень про псевдозамінування будівель має поменшати.

Про це сьогодні повідомив начальник управління Служби Безпеки України у Львівській області Віктор Андрейчук, передає кореспондент Варіантів

"Депутати Львівської облради і міськради виділили нам кошти на купівлю спецобладання. Сьогодні ми вже маємо є такі пристрої, що дозволяють ідентифікувати людину, яка повідомила про замінування протягом декількох хвилин", – розповів Віктор Андрейчук.

За його словами, тепер тіхнічні можливості Львівщини є на високому рівні, що є вкрай важливо у зв'язку з частими псевдозамінуваннями будівель у місті. 

Зазначимо, тільки вчора вибухотехніки перевіряли приміщення громадської приймальні управління СБУ області, адже невідомі залишили там підозрілий предмет. 

Нагадаємо, з 30 квітня до 10 травня правопорядок на Львівщині забезпечуватимуть 3700 поліцейських.

Окрім цього на травневі свята діятимуть посилені слідчо-оперативні групи та мобільні резерви з числа співробітників спеціальних підрозділів, вибухотехніків та кінологів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.