Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

Четвер, 28 квітня 2016, 09:48

На Львівщині знеструмило 11 сіл

Львівобленерго

27 та 28 квітня через пориву на високовольтній лінії електропередач без світла залишилися мешканці Мостиського та Самбірського районів, а також Шевченківський район Львова.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зокрема, вчора з 8:30 год внаслідок пориву на високовольтній лінії електропередач 10 кВ без світла залишились села Чуква, Звір, Воля Блажівська, Блажів (повністю) та Монастирець (частково) Самбірського району.

О другій половині дня 27 квітня електропостачання селам було відновлено в повному обсязі.

Також з 21:40 год 27 квітня внаслідок пошкодження кабелю високовольтної лінії електропередач 10 кВ без світла залишились 500 мешканців Шевченківського району Львова (частково просп. Чорновола, вул. Масарика, вул. Кошиця та прилеглі до них вулиці).

О 22:30 год електропостачання було відновлено в повному обсязі.

Окрім цього, сьогодні з 06:05 год внаслідок пориву на високовольтній лінії електропередач 10 кВ без електропостачання залишились села Черневе, Малнів, Воля Малнівська, Старява, Заверхи, Мелешки, Загорби, Мартини, Петики, Крив'яки та Дубенки Мостиського району.

З 09:00 год розпочаті аварійно-відновлювальні роботи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.