Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт Львів

П'ятниця, 29 квітня 2016, 11:35

У аеропорті Львів може збільшитися кількість рейсів за кордон

аеропорт Львів

Українським авіакомпаніям дозволили літати за новими маршрутами.

Про це повідомляє Діло.

Вчора комісія Державіаслужби з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній вирішила видати ряд призначень українським авіакомпаніям.

Зокрема, компаніям "Урга" та "Ейр Таурус" було рекомендовано розширити права експлуатації повітряних ліній для перевезень в інші країни, а компанії "Дарт" – видати призначення для виконання регулярних рейсів Київ-Тірана і чартерів до Тирани з Києва, Львова, Одеси, Харкова, в Тіват з Києва і Харкова, в Бургас зі Львова та Харкова.

Компанії "Мотор Січ" планується видати призначення на регулярні польоти з Києва в Одесу і Львів, а також зі Львова до Ужгорода, а компанія "Браво" отримає призначення на регулярний рейс з Києва в Батумі, Подгорицу, Бургас, Пафос, Араксос, Луку, Тірани і Іракліон, з Харкова і Львова в Бургас.

Також найбільший український авіаперевізник – "Міжнародні авіалінії України" отримає призначення на регулярні польоти з Івано-Франківська в Аліканте, Венецію, Мілан і Познань і з Харкова в Батумі, а також збільшить частоти на маршрутах Львів-Мадрид і Київ-Мінськ з одного до двох та з 12 до 21 рейсу.

"Дніпроавіа" рекомендовано видати призначення на регулярний рейс з Дніпропетровська до Єревану і Кутаїсі і з Одеси в Бургас, а компанія Yanair отримає дозволи виконувати регулярні рейси з Одеси в Тбілісі і Батумі.

Крім того, авіаперевізники знову просили розглянути питання видачі їм призначень на польоти в Іран: МАУ – в Шираз три рази в тиждень, UM Air – в Тебріз з тією ж частотою.

Наразі комісія не набрала голосів за те, щоб видати авіаперевізникам ці призначення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.