Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг

loda.gov.ua

П'ятниця, 29 квітня 2016, 12:05

На Львівщині триває ремонт дороги Радехів-Червоноград

ремонт доріг

На ремонт дороги Радехів-Червоноград, який планують завершити цього року, передбачено 230 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"У 2016 році дорога Радехів-Червоноград увійшла до переліку доріг, які ми ремонтуватимемо за кошти від перевиконання митних платежів. На відтинку протяжністю 33 кілометри плануємо укріпити основу та прокласти два шари асфальту. Сподіваємось, до осені цього року ремонтні роботи завершать", – заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

За словами начальника Служби автомобільних доріг Львівщини Руслана Кандибора, відтинок шляху, на якому розпочали ремонті роботи з’єднує Червоноград із автомагістраллю Київ-Чоп і виходить до українсько-польського кордону.

Загальна вартість ремонту дороги, за словами Олега Синютки, – 230 млн грн. А виконавцем ремонтних робіт є компанія "Автомагістраль-Південь".

Роботи виконують за допомогою техніки "Саt" американського виробництва. Зокрема для ремонту дороги Радехів-Червоноград залучили ресайклер, грейдер, грунтовий, пневмоколісний та асфальтний катки, а також великий та малий асфальтоукладачі.

Компанія-підрядник гарантує якість покриття дороги протягом десяти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.