Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 4 травня 2016, 16:30

Порошенко посилив соцзахист військовослужбовців

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав закон, який посилює соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей.

Проце повідомила прес-служба Президента України.

Відтак, закон, який підписав Порошенко «Про внесення змін до статті 11 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» щодо супроводження військовослужбовців при продовженні лікування у санаторно-курортних закладах», Верховна Рада прийняла 12 квітня 2016 року.

У законі уточнюється порядок реалізації військовослужбовцями права на продовження їх лікування у санаторно-курортних закладах, куди їм надається безоплатна путівка після стаціонарного лікування в госпіталях.

Закон також надає право на отримання безплатної путівки особам, які супроводжують військовослужбовця, при цьому передбачається, що особою, яка супроводжує військовослужбовця, не може бути інвалід І групи та особа, яка не досягла 16-річного віку.

Нагадаємо, у лютому Петро Порошенко підписав зміни до Закону України щодо посилення соцзахисту членів сімей загиблих героїв АТО та Революції Гідності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.